2013 m. vasario 6 d., trečiadienis

Arijus Žakas

Nuotrauka iš http://www.facebook.com/arijus.zakas/


Trečiadieniui tęsiu "Socialaus marketingo" temą, kalbindama dar vieną labai svarbią šios agentūros dalelę - Arijų Žaką. Nors daug biografinių faktų apie Arijų ir nežinau, tačiau iš pirmo įspūdžio (kaip jis sako - "Antrąkart pirmo įspūdžio nepadarysi.":)) jis man pasirodė labai galantiškas, subtilus, rafinuotas vyrukas, kurio balso tonas tiesiog užburia. Arijus turi tą retą dovaną - ne tik gražus, bet ir protingas:))

O perskaičiusi jo atsakymus - nusišypsojau. Gerai nuteikia visai dienai:)
Taigi:


Kas suteikia Tau energijos?

Iš tikrųjų, saulė, bet jos Lietuvoje nelabai yra. Todėl energijos gaunu iš motyvacijos. Viską darau iš visos širdies, man nepatinka tiesiog daryti, norisi visur ir iš visko išspausti maksimumą.

Ko norėtum išmokti?

Pilotuoti lėktuvą. Nebijau skraidyti lėktuvais, tačiau jaučiu diskomfortą. Todėl spėju, kad jeigu mokėčiau pilotuoti, nebūtų iš viso jokio nepatogumo.

3 dalykai, kurių tau trūksta?

Labiausiai man trūksta saulės. Jeigu Lietuvoje visais metų laikais būtų 15 laipsnių šilčiau, tai būtų tobuliausia šalis pasaulyje. Dar man trūksta geriausių draugų, kurie šiuo metu komandiruotėse. Iš tikrųjų, norėčiau gyventi kaip įmanoma arčiau savo šeimos. T.y. mano tėvai gyvena Kaune, brolis – šiuo metu mokosi Kanadoje. Pamenu, kad kažkada bėgau iš namų, norėjau gyventi savarankišką gyvenimą, bet kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad su didžiausiu malonumu tėvelius ir brolį matyčiausi bent kelis kartus per savaitę, bendraučiau, leisčiau laisvalaikį ir pan. Vis tiek artimiausių žmonių gyvenime niekas niekada nepakeis.

Koks žmogus yra tavo autoritetas?

Mama. Geriausia mano draugė, išminties etalonas ir manau, kad perėmiau nemažai jos savybių, kurios susipynusios su vyriškais bruožas davė įdomų rezultatą :)

Kada jautiesi geriausiai?

Kai atrašau į paskutinį mail‘ą ir suprantu, kad galiu eiti namo. Įprastai, tai būna netoli vidurnakčio.

100 gramų ko?

Tauraus gėrimo.

Kai atsiguli miegoti, tą laiką, kol užmiegi, Tu....?

Žaidžiu su telefonu :)

Ką laikai didžiausiu savo pasiekimu?

Nemanau, kad turiu kažkokių superinių pasiekimų. Kiekviena diena – naujas iššūkis. Nors laikau save gana jaunu, manau, kad įvyko nemažai laimėjimų, bet nenorėčiau jų sureikšminti. Mano dabartinį gyvenimą norėčiau įsivaizduoti tik kaip ilgo, įdomaus ir kupino nuotykių kelio pradžią.

3 stipriausios Tavo savybės?

Sąžiningumas ir patikimumas (čia kaip viena savybė). Intuicija. Netradicinis humoro jausmas.

Ką šiuo metu skaitai?

Sakyti tiesą? Trečią kartą skaitau šį klausimą ir mąstau, ką gero parašyti.

Kokį melą labiausiai norėtum išgirsti?

Kažkada pasimokiau, kad kartais yra geriau žinoti kaip įmanoma mažiau, todėl jeigu yra informacijos, kurios man nereikia žinoti, tai neprieštarausiu, jeigu man apie tai nė neužsimins.

Ko labiausiai bijai?

Nemėgstu adatų ir švirkštų. Ir nemalonius jausmus sukelia gyvatės.

Kas labiausiai tave pykdo?

Debiliški vairuotojai ir bukapročiai žmonės.

Idealus Tavo vakaras?

Nesu tikras, ar apskritai egzistuoja tobulumas ir tobulybė. Geras vakaras yra toks, kada galva nėra prikimšta nereikalingų minčių, nepadarytų darbų, kada supa artimi žmonės, kada gali atsipalaiduoti, kada gali leisti sau tai, ko įprastai neleidi.

Dabartinė Tavo sąmonės būsena?

Reikalauja poilsio ir trokšta kelionės, tiesiog kažkur ištrūkti ir bent kelias dienas pabūti vienam su savim.

Penktadieniais Tu?

Priklauso nuo penktadienio ir savaitės. Kartais – labai aktyviai, kartais labai pasyviai, o kartais – tiesiog ilgam užstringu ofise.

Mėgstamiausias garsas?

Kai lėktuvas nutūpė ir gali atsikvėpti, jog skrydis baigėsi laimingai. 

Geriausias filmas?

Prasmės atžvilgiu „Life is beautiful“, įtampos ir aktoriaus darbo atžvilgiu „Inception“, Tarantino atžvilgiu „Inglourious Basterds“, grožio atžvilgiu „Avatar“ ir tikriausiai labai daug sentimentų kelia vaikystės atsiminimas „Titanic“.

Didžiausia Tavo pagunda?

Mane tikrai galima papirkti geru, kokybišku ir skaniu maistu. Pagundų turbūt yra daug, net nežinau, kurias reikėtų išskirti.

Kurią kūno dalį norėtum apdrausti?

Viskas apdrausta :)

7 komentarai:

  1. Mane tai stebina sito bico naivumas, paskaitau jo irasus Facebooke, diagnoze butu tokia: narcizas, isivaizduojantis, kad savo darba ismano geriau, nei bet kas kitas, bet realiai is jo tik ivaizdis, kas susidure - atsiliepimai neigiami.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Migle, ačiū už komentarą :) smagu, kad žinot mano diagnozę, džiaugiuosi, kad esate su manim susidūrę ir dar pažįstate žmonių, kurie su manim susidūrė ir turi neigiamų atsiliepimų, tik nesuprantu vieno: o kam sekti mano FB įrašus, jeigu jie naivūs, narciziški ir rašomi tik dėl įvaizdžio? :) siūlau negaišti laiko užsiimant visiškai nereikalinga veikla ir savo emocijas nukreipti pozityvia linkme. Manau, kad bus kur kas efektyviau ir nuotaika bus kur kas geresnė ;) sėkmės!

      Panaikinti
  2. Tai ko skaitot, jei stebina...
    Maziau pavydo, Miglut ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. oi jam iki narzico kaip "rakam da kitaja", atvirksciai - ispopuliarėjęs ir nepasikeitęs - paprastas, ramaus būdo, savo darbą išmanantis, jaunas vaikinas.

    AtsakytiPanaikinti
  4. tikejaus idomaus interviu, bet viskas labiau primena mokyklos sienlaikrasti

    AtsakytiPanaikinti
  5. kas jis toks? nepagavau kampo, kas jis uzkalnis antrasis? :))

    AtsakytiPanaikinti