2014 m. balandžio 10 d., ketvirtadienis

Skaistė Devynbalsė

Ieškodama labiausiai Skaistę, mano nuomone, atspindinčios nuotraukos, niekaip neapsisprendžiau. Skaistė - išties labai moteriškas ir išraiškingas modelis, kas puikiai atsispindi jos fotografijose. Tačiau kokia ji pati?:)

KOKO buitique nuotrauka

Pirmą kartą Skaistę pamačiau berods prieš 2 metus, fotosesijoje. Netgi įrodymą turiu:


Ir visai neseniai prasilenkiau su ja gatvėje. Tąkart nepamenu, tačiau šįkart kilo įspūdis, jog ji - įdomi ir giliai mąstanti mergina. Jos liūdnai atrodančios lyriškos akys, nė neabejoju, slepia daug šelmiškumo. Tai, kaip ir geras jos skonis puikiai atsiskleidžia Skaistės vedamame tinklaraštyje "Devynbalsė". Devynbalsė - modelis, dizainerė, stilistė ir.... svajotoja... O svajoja ji apie žvaigždes:


Kas yra stilius? 

Nusistovėjimas, kuris žinoma gali būti labai spalvingas ir įvairus. Nusistovėjimas niekada nereiškė vienodumo, monotonijos. Taip pat kritiškas savęs įvertinimas, intuityvus suvokimas to, kas dera ir derinama tarpusavyje. Tai kiekvieno žmogaus individualus atradimas arba nuolatinis ieškojimas. Tai tonas, kalbėjimo maniera,  derantis makiažas, laikysena, kvepalai, požiūris, tekstūros, detalės, suvokimas, nuomonė, charakteris.  Visa, kas netelpa ten viduje ir pradeda skleistis išorėje. Ir žaviausia, kad tai neišvengiama.

Išraiškingiausias ego bruožas?

Troškulys. Visada reikalauja gerti meilę, dėmesį, aplinką, visokio plauko grožį.

Kaip girdėti save?

Leisti sau išgirsti. Atkreipti dėmesį į save ir savo norus, o ne į tai, ko kiti iš tavęs tikisi. Ir išmokti sakyti NE. Atsiras daug gražios erdvės svajonėm ir dalykam, kurie jum tikrai yra TAIP, kurie jus jaudina ir apsvaigina vien nuo pagalvojimo apie juos.

Gražiausias filmas?

Valhalla.

Kaip leidi laiką, kai nedirbi?

Svajoju, kuriu karkasus naujiems įvykiams, šoku tarp veidrodžių, džiaugiuosi, kad turiu kūną ir visus pirštelius kiek žmogui duota, mėgstu vaikščioti ir kvėpuoti supančią aplinką, ieškau įkvėpimo, pasidalinu svajonėmis su draugu arba tinklalapyje.

Kas Tau yra vidinė laisvė?

Savo žvaigždyno turėjimas. Ji visada yra ir visada ten. Žvaigždyną prižiūrėti yra ką veikti. Pozityvumas taip pat reikalauja daug energijos kaip ir negatyvumas. Pasirinkti galime ar auginti gėles ar piktžoles.

Ką darai, kai nežinai ką daryti?

Kad aš tikriausiai visada nežinau ką daryti (šypsosi). Kol kas man geriausiai sekasi būti išsitaškiusiai į visas puses. Bet viduje jaučiuosi labai stabiliai. Dabar toks ieškojimų metas. Stengiuosi palikti daugiau vietos pokyčiams. Turiu kelis nuostabius žmones, kuriems visada galiu paskambinti ir jie supras situaciją, kad ir kokio absurdiškumo ji bebūtų, visada pataria ir myli mane, nors jau ruošiuosi krautis lagaminus išėjimui iš proto. Laimės ir sveikatos Jiems! Manau tai didžiausias mano turtas šiame gyvenime.

Kas Tave svaigina?

Kai svajoji dviese.

Tavo sąmonės būsena?

Pastaruoju metu galva tarp debesų.

Iš kur semiesi energijos?

Iš įdėjų. Daugiausia energijos suteikia tikslai, šviežios mintys, mylimo apkabinimas, palaikimas, tikėjimas savimi ir tai, kad tavimi tiki kiti, miegas ir svaigimas daryti tą ar aną.

Labiausiai įkvepianti knyga? Kodėl?

Codex Seraphinianus. Tai tarsi užeiti į svečius pas kitą pasaulį. Lygiai tokį pat tikrą ir sukurtą iki smulkmenų. Pajunti, kad tokių pasaulių yra begalės, vaizduojamų ne tik piešiniais. Manau yra pasaulis visiem sukurtas ir yra žmonės kuriantys individualius pasaulius pasaulyje.

Dievas sukūrė pasaulį, nes...?

Aš nežinau kas ir kaip tai padarė, bet... tikiu, kad norėjo, jog pasidžiaugtume šia aikštele pilna ir smėlio ir turnikų.

Aš esu...?

Mergaitė stirnos akimis, kalbanti minties šuoliais ir mėgstanti šokinėti šokdyne.

Kokia nauda iš mados?

Kaita, tobulėjimas, išieškojimas, vytymasis, atradimas. Ji padeda formuoti stilių, pateikia naujas idėjas arba prikelia senąsias. Mada yra daugiaveidė, todėl galime išsirikti savo amplua, pagal savo skonį ir suvokimą. Manau ji kelia suvokimo kartelę ne tik per išorę bet panaudodama socialines temas. Besidomintiems tai vienas iš lakmuso popierėlių, kuris išryškina žmogaus požiūrį. Man patinka, kad podiumu žygiuoja modeliai, kurių lytis jau antrame plane. Taip pat įvairių tautybių žmonės ir homoseksualai. Tai parodo, kad kiekvienoje srityje mes esame lygiaverčiai ir gyvename tame pačiame plotelyje.

Skaniausias patiekalas?

Pakeptos krevetės su sėklų ir grūdų duona.

Už ką esi dėkinga?

Už pokyčius ir pažintis.

Mėgstamiausias garsas?

Paukščio sparnų. Jis padeda suvokti, kad norint skristi reikia valdyti savo kūną ir protą, jausti kiekvieną savo plunksnelę. Tvirtame kūne turėti laisvą sielą ir tada skleistis į šonus. Po visą pasaulį.

Talentas, kurį norėtum turėti?

Skambinimas pianinu.

Labiausiai Tave pykdo?

Mano nepakantumas kitų žmonių elgesiui, skoniui, požiūriui, kuris man tuo metu nepriimtinas. Neturiu tos pilnavertės tolerancijos visapusiškam supratimui, nors manau, kad tai kiekvieno individo asmeninis kelias ir jis yra toks, koks yra. Kartais geriausia ką galime padaryti, tai nesikišti ir nekišti savęs ten, kur mums nei yra noro, nei yra reikalo būti.

Kada ryte keliesi?

Šiandien 07:16 . Vakar 10:22 . Priklauso ar keliames kartu ar po vieną. Ir žinoma, ko nori tą rytą mano organizmas. Šiuo metu turiu laiko labiau atsižvelgti į kūno vidinius poreikius.


2011

P.S. aš pati esu didelė "Devynbalsės" gerbėja, ir vis laukiu naujų jos įrašų. Skaiste?:)

1 komentaras: